Categorii
Acidul ascorbic este un produs antioxidant pentru musturi si vinuri, aditiv alimentar E300.Acidul as..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la imbunatatirea profilu..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la îmbunatatirea profilu..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul malic permite obtinerea de vinuri apreciate din punct de vedere senzorial in situatii de exce..
Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice.Se admi..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
VINIFLORA CH OENOS este o bacterie malolactica selectionata pentru a porni fermentatia malolactica p..
Carbonatul de calciu este destinat reducerii aciditatii musturilor suprasulfitate si a vinurilor.Doz..
Decoran Gran Mini este un carbune activ decolorant cu actiune mare de adsorbtie.Este produs folosind..
Conservantul alimentar are o concentratie de 18% SO2 si poate fi utilizat atat pentru fermentarea co..